Ročno pranje


Zunanje ročno pranje vozila

Vozilo najprej očistimo z visokotlačnim strojem za pranje z dodatkom kakovostnega čistila za odstranjevanje trdovratne umazanije. Sledi prvo spiranje z mlačno vodo. Nato na vozilo s posebno gobo in z ročno preciznostjo nanesemo specializiran negovalni šampon. Sledi drugo spiranje vozila z mlačno vodi. S tem se zagotovi optimalna aktivacijo čistilnih sredstev. Sledi zadnja faza čiščenja, in siser sušenje vozila. V tej fazi se vozilo temeljito ročno osuši z visoko absorbcijsko krpo, brez vidnih ostankov madežev sušenja kapljic.

Notranje ročno čiščenje vozila

Postopek začnemo z odstranjevanjem morebitnih smeti iz vozila. Nato odstranimo predpražnike, ki jih ročno posesamo in očistimo. Sledi sesanje celotne notranjosti, vključno s praznenjenjem in čiščenjem pepelnikov. S čistilom za vzdrževanje notranjih površin avtomobila očistimo in premažemo armaturno ploščo, ter ostale površine. Od zunaj in znotraj obrišemo in očistimo vsa stekla ter ogledala na/v vozilu. S tem je notranje čiščenje vozila končano.

Globinsko čiščenje vozila

Globinsko čiščenje predstavlja najbolj temeljito storitev, ki jo ponujamo. Gre predvsem za odstranjevanje madežev nastalih zaradi razlitih tekočin po sedežih, oblogah ter drugih tkaninah v notranjosti vozila. Z globinsko nego vozilu povrnemo svež vonj, zato ga priporočamo vsem, ki kadite v vozilu in se želite znebiti kadilskih vonjav. Priporočamo ga tudi vsem, ki želite odstraniti dlako hišnih ljubljenčkov.

Vsak postopek globinskega čiščenja vozila se prilagodi vozilu in željam stranke. Preden začnemo postopek globinskega čiščenja, zato vedno ocenimo stanje vozila ter materiale v notranjosti vozila. Nato se odločimo za izbiro čistilnih sredstev za izvajanje tretmaja. Pri tem smo zlasti pozorni na usnjene površine, lesene površine in površine iz posebnih umetnih mas.

Globinsko čiščenje vozil zajema:

  • Čiščenje stropnih oblog
  • Čiščenje vseh sedežev
  • Čiščenje prtljažnega prostora
  • Čiščenje talnih oblog in predpražnikov
  • Čiščenje in premaz armature plošče in volana

Globinsko čiščenje vozila pa lahko omejimo tudi na specifični predel vozila skladno z vašimi željami.