Avtomatsko pranje


Zunanje avtomatsko osnovno pranje vozila

Vozilo najprej očistimo z visokotlačnim strojem za pranje. Sledi čiščenje in pranje platišč s posebno mešanico vode in čistila za odstranjevanje umazanije. Nato se vozilo usmeri na vlečno verigo, ki potuje skozi pralno stezo. Na pralni stezi se vozilo našamponira, nato se z mehkimi krtačami nežno očisti zunanja umazana površina vozila. Sledi spriranje z vodo. Postopek se nato zaključi s sušnjem vozila.

Zunanje avtomatsko pranje vozila in čiščenje podvozja

Ko vozilo potuje skozi pralno stezo, se na željo stranke lahko vključi tudi funkcija čiščenja podvozja. S tem se temeljito očisti umazanijo, ki erodira podvozje vozila.

Zunanje avtomatsko pranje vozila in voskanje

Ko vozilo potuje skozi pralno stezo, se lahko na željo stranke vklopi funkcija voskanja, ki nastopi v zadnji fazi pranja vozila (pred sušenjem). S tem se zaščiti avtomobil pred preranim nanosom umazanije s cestišča.

Maksi avtomatsko pranje vozila

Maksi avtomatsko pranje vozila združuje elemente osnovnega pranja s pranjem povozja in voskanjem. S tem se zagotovi celovit nivo zunanje nege vašega vozila.

Poletno/Zimsko avtomatsko pranje vozila

Gre za program nadgradnje Maksi avtomatskega pranja vozila, kjer vam dotočimo čistilo za vetrobransko steklo, ki je optimalno izbrano glede na letni čas.